Jula 2012

Juleferien starta tidelig iår, allereie 17 desember ! Reine luksusen, spessielt med tanke på at eg slapp unda alt som heite siste liten med julestress som handling og vasking.
18 desember kraup vi ut av sengene kl 3 på natta for å rekke 4 ferga. Fyrste fly letta klokka 7 frå Vigra, utrulig nok så kom vi oss heile vegen til Florida via Oslo og Frankfurt uten forsinkelsa!!!!

Køa gjennom custom tok si tid å fyrste møte med amerikanske køe fekk vi ved skranken på Alamo når vi skulle hente leigebil. Vi krisa fortiden rundt i en kia 4 wheel drive 7 seter! Stor bil for store forhold ;-)

Dagane her borte i Florida har gått med til sløving, soling og bading, ja også har vi gjort frå oss 2 av 6 daga i Disney Parka. Vi har komt oss gjennom Annimal Kingdom. Utrulig dyrepark med en fantastisk safari busstur. Vi fekk køyre gjennom folka med løve, giraffer, flodhesta, gnua og mykje mykje meir. Det var nok denne turen som var høgdepunkte i Annimal Kingdom for vår del.

Disne's Hollywood studios stod som nr 2 på lista. Her har vi fått med oss både Indiana Jones Show, Tower of Terror og diverse andre småtura. Høgdepunkte var nok Tower of Terror, berg og dalbane som kasta deg opp og ned i heis over endel etasje. Verken magen eller bakenden kvitlte der den skulle gjennom heile raiden :-)

Ellers har eg og husbonden fått kosa oss med ei runde golf :-) kanon bane i deilig varme.
Vi har spist mat på Hollywood Planet. Sett Jack Reacher på kino og idag feira vi julafta med bading og soling. Planane for kvelden er pizza frå Pizza Hut og film :-) rolig og deilig.

Dei neste dagane går nok med til Magic Kingdom , Epcot og Disney's interaktive studios.
En tur til Coco beach og Ron Jons surf shop blir det vel også.

Håpe alle heime har ei flott Jul, ikkje altfor kaldt ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar